Hair Transplant in Albania Cost

Hair Transplant in Albania Cost,hair restoration albania, hair replacement in albania, baldness treatment and cure, male pattern baldness,female hair loss, hair transplant surgeon doctor physician in albania, best hair clinic and surgeon albania.

  • Get 2500 follicles in 1000 euro ,2 nights hotel included.

Question about Hair Transplant in Albania Cost? Get guaranteed answers in 12 hours.

There are 2 comments left Go To Comment

  1. admin / Post Author

    Përshëndetje , ne mund të kryejnë 2000-2500 grafts nga metoda Fue në seancë të vetme dhe do të marrë procedurën 5 orë .
    Kostoja do të jetë $ 2500 për 2500 grafts nëpërmjet metodës fue . Ne jemi bazuar në Lahore Pakistan .

  2. altin /

    mduhen 2000 deri 2500 fue ne cilin qytet jeni

Leave a Reply